Cadouri – surpriză de la Mega Image

Mulţumim pe această cale angajaţilor Mega Image şi în mod special Ralucai Istrate, pentru bucuriile pe care au ales să le ofere copiilor pe care îi sprijinim!
Ce bucurie poate să fie mai mare pentru un copil decât primirea unui cadou- surpriză? În luna octombrie, angajaţii Mega Image au făcut cadouri copiilor sprijiniţi de Asociaţia ACSIS cumpărând şi oferind biscuiţi, încălţăminte, bluziţe şi alte hăinuţe noi de la H&M. Copiii s-au bucurat enorm de hăinuţele cu care a doua zi au mers la şcoală sau grădiniţă, nu mai puţin decât mămicile lor, încântate şi ele de supriza făcută. Aura ne mărturiseşte: “Am doi copii pe care îi cresc singură de 3 ani. Îmi este tare greu să le cumpăr toate cele necesare şi rareori pot să le cumpăr haine noi.Vă mulţumesc din suflet pentru cadoul dumneavoastră!”

“Colaborarea noastră cu ACSIS are deja câţiva ani şi ne dorim să le oferim în continuare ajutorul nostru, deoarece credem în cauza căreia se dedică. Am mai făcut şi până acum diverse donaţii către familiile protejate de ACSIS, iar anul acesta ne-am gândit că o bucurie şi mai mare pentru copii va fi să primească hăinuţe noi.

Aceşti copii nu cunosc “luxul” de a avea o cămăşuţă nescamosata, netocită în coate sau la guler, nepătată sau cu toţi nasturii la locul lor. Pentru noi, ceilalţi, să ai o bluză nouă este ceva normal, nu ne dăm seama cât suntem de norocoşi să avem ocazia să rupem eticheta unei haine noi. Dar sunt oameni şi, mai trist, copii, care nu au avut niciodată ceva al lor, cumpărat doar pentru ei, ci doar obiecte primite “de pomană”, de la alţii.

De aceea, ne-am propus să aducem această bucurie şi în sufleţelele lor, să nu mai simtă ruşine când se duc la şcoală în hainele verişorilor mai mari, ci mândrie că au propriul tricou.” Raluca Istrate, Internal Trainer Mega Image.

Please like & share:

Comentariile sunt închise.