Arta de a darui

Arta de a darui

Contribuie alaturi de noi la schimbarea destinelor unor copii nevinovati!

Contextul economic actual face ca tot mai multe familii sa se confrunte cu riscul de a fi nevoite sa-si abandoneze copiii.  Asociatia ACSIS previne separarea copilului de familie, sprijinind familiile in risc social crescut, care se confrunta cu multiple dificultati: respingere din partea familiei de origine/extinse, lipsa veniturilor necesare acoperirii nevoilor de trai, lipsa sprijinului din partea tatalui copilului, lipsa educatiei, mame singure, mame adolescente.

Unul din 4 copii in Romania se afla in evidenta serviciilor sociale, fiind in institutii de ocrotire, in familii de plasament sau pe strada (ANPDC, 2010). In acelasi timp, Romania se afla pe primul loc in Europa in ceea ce priveste numarul de copii abandonati.

Personalitati marcante ale artei romanesti contemporane au donat Asociatiei ACSIS lucrari de arta constand in pictura si grafica, in vederea strangerii de fonduri pentru sustinerea copiilor crescuti de mame singure care se lupta cu saracia extrema, integrati in proiectele noastre.

Le multumim tuturor artistilor care ne sustin activitatile: SILVIA RADU, Beba, Maria Lorena Calarasu, Maria Popescu Dragomir, Darie Dup, Reka Csapo Dup, Irina Florescu, Gheorghe Iacob, Ana Ruxandra Ilfoveanu, Lucia Maftei, Olga Morarescu Marginean, Pia Paleologu, Elena Parvu, Ioana Andra Panduru, Alexandru Papuc, Horea Pastina, Florica Prevenda, Snejana Rivandori, Elena Scutaru,  Doru Setran, Anamaria Smigelschi, Vasile Tolan, Bogdan Vladuta.

Achizitionand o lucrare sprijiniti un copil sa ramana alaturi de mama sa !


Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati:

acsis@acsis.ro

Telefon: 021 211 30 94

www.acsis.ro

www.facebook.com/AsociatiaAcsis

Comentariile sunt închise.