Testimoniale

Testimoniale

Am apelat la Asociația ACSIS deoarece nu aveam niciun venit si aveam nevoie mare de ajutor. În prezent, cu ajutorul Asociației lucrez in curățenie la un cabinet de avocatura, am început sa mă descurc bine și mă simt mult mai linistita sufletește. Nu credeam sa imi mai revin din situația  în care eram.”
M. R., beneficiară Proiect Prevenirea separării copilului de familie

La întâlnirile cu celelalte mămici, la grupurile de la ACSIS, mi-am făcut noi prietene, am   aflat noi moduri în care îmi pot rezolva problemele, precum și un sprijin moral deosebit. ACSIS a fost pentru noi un ajutor venit într-un moment greu din viața noastră, a mea și a fetiței mele în vârstă de 4 ani. Nu vom uita niciodată ajutorul și vom încerca să rămânem aproape de celelalte mămici și de ACSIS.”
P. O., beneficiară Proiect Prevenirea separării copilului de familie

Pentru a preveni traficul de ființe umane este nevoie de informație. Întregul workshop și activitățile au fost pași pentru informarea noastră, pentru a ne feri de lucrurile rele care ni s-ar putea întâmpla. Mi-au plăcut foarte mult activitățile și în viitor, dacă voi avea ocazia, voi mai participa cu plăcere.”
S.l., elevă, 17 ani, beneficiară Proiect Prevenirea Traficului de Persoane

Trainingul pentru educatori între egali a fost pentru mine o experiență unică, am învățat foarte multe lucruri noi, care îmi vor fi de folos și sunt foarte bucuros că am avut oportunitatea de a participa.”
N.A., elev, beneficiar Proiect Prevenirea Traficului de Persoane

Din nefericire, în zilele noastre, există oameni care sunt periculoși și vor să facă rău altor oameni. Am realizat că lumea aceasta nu este așa cum tindem să credem noi. Unele lucruri ne pot afecta atât libertatea cât și pe noi ca oameni, în mod special pe noi, tinerii. “
E.P., elevă, 17 ani, beneficiară Proiect Prevenirea Traficului de Persoane

 Să particip la atelier este pentru mine o mare bucurie, sunt singurele momente în care  mă relaxez, nu mă mai gandesc la toate greutățile mele. Să știu că pot să fac ceva cu mâinile mele și că pot să ajut și eu, cât de puțin, în acest fel, contează foarte mult pentru mine.”

S.M., beneficiară Proiect Atelier de Creație