Sponsorizează

Redirecționeaza 3,5% din impozitul pe venit către copiii sprijiniți de ACSIS!

Cum puteţi sponsoriza ACSIS, fără să vă coste nimic?

Puteți redirecționa 3,5 % din impozitul pe venit catre copiii și părinții sprijiniți de ACSIS, întrucât asociația este furnizor acreditat de servicii sociale, având un serviciu licențiat.

ACSIS desfășoară începând din anul 2004 programe destinate menținerii coeziunii celor mai vulnerabile familii, concentrându-și eforturile către a preveni: suferința separării copilului de familie, trauma traficului de ființe umane, vulnerabilizarea prin întreruperea educației și destructurarea familiilor.

Vă puteți alătura cauzei noastre astfel:

1. Dacă aţi realizat venituri din salarii sau asimilate salariilor și/sau venituri din pensii, completați Formularul 230 cu datele dvs de identificare. Completați de mână cu majuscule și păstrați o copie. Este necesară doar completarea secțiunilor: I. Date de identificare contribuabil si II.2 Opțiunea privind distribuirea sumei pentru o perioadă de 1 an sau 2 ani.

2. Depuneți formularele personal sau prin poştă, cu confirmare de primire, la Administraţiile Finanţelor Publice pe raza cărora aveţi domiciliul, până la data de 25 mai 2023, sau ne puteți contacta, trimite formularele la noi și ne ocupăm noi de depunere. Pentru ca asociația să poată depune în numele dvs formularul este necesar sa completați împuternicirea anexată la același link de mai sus.

Date de contact:

Asociatia Pentru O Comunitate Solidara si Interventie Sociala -ACSIS

Cal.Moșilor nr.215,bl.21,sc.B,ap.37,sector 2 București

CIF: 16392636

Cont RON: Raiffeisen Bank Sucursala Moşilor: RO33 RZBR 0000 0600 0471 7200
email: acsis@acsis.ro; tel. 021 211 30 94