Sponsorizează

Redirecționeaza 3,5% din impozitul pe venit către copiii sprijiniți de ACSIS!

Cum puteţi sponsoriza ACSIS, fără să vă coste nimic?

Puteți alege ca o parte din impozitul datorat statului să facă o diferență în viețile mamelor care își
cresc singure copiii, mame care trec prin situații extrem de dificile de viață, integrate în proiectele ACSIS.

Puteți alege cum vor fi folosiți 3.5% din banii pe care i-ați virat deja statului, ca impozit pe veniturile obținute în anul anterior. În cazul în care nu alegeți să susțineți o cauză anume, întreaga sumă va rămâne la bugetul de stat.  
 
ACSIS desfășoară începând din anul 2004 programe destinate menținerii coeziunii celor mai vulnerabile familii, concentrându-și eforturile către a preveni: suferința separării copilului de familie, trauma traficului de ființe umane, vulnerabilizarea prin întreruperea educației și destructurarea familiilor.

Vă puteți alătura cauzei noastre astfel:

1. Dacă aţi realizat venituri din salarii sau asimilate salariilor și/sau venituri din pensii, completați Formularul 230 cu datele dvs de identificare. Completați de mână cu majuscule și păstrați o copie. Este necesară doar completarea secțiunilor: I. Date de identificare contribuabil si II.2 Opțiunea privind distribuirea sumei pentru o perioadă de 1 an sau 2 ani. Nu este necesară specificarea sumei (instituția fiscală o va calcula și o va vira conform legii) și nici atașarea Fișei Fiscale. Datele ACSIS sunt precompletate. Printați formularul și semnați.

2. Depuneți formularele personal sau prin poştă, cu confirmare de primire, la Administraţiile Finanţelor Publice pe raza cărora aveţi domiciliul, până la data de 25 mai 2024, lista administrațiilor aici: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsistentaContribuabili_r/telefoane_judete/Regiuni.htm

SAU folosiți serviciul online ANAF, Spațiul Privat Virtual, disponibil aici: https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/servicii_online/inreg_inrol_pf_pj_spv

SAU ne puteți contacta, trimite formularele la noi și ne ocupăm noi de depunere. Pentru ca asociația să poată depune în numele dvs formularul este necesar sa completați împuternicirea anexată la același link de mai sus.

Vă mulțumim!

Date de contact:

Asociatia Pentru O Comunitate Solidara si Interventie Sociala -ACSIS
Cal. Moșilor nr.215, bl.21, sc. B, ap. 37, sector 2 București
CIF: 16392636
Cont RON: Raiffeisen Bank Sucursala Moşilor: RO33 RZBR 0000 0600 0471 7200
email: acsis@acsis.ro;
tel. 021 211 30 94