Teatru caritabil pentru ACSIS: Ai peste 60 000 de motive sa faci cadou zambetul tau!

Organizatori: 24/7 Dental Clinic și British Romanian Chamber of Commerce

Parteneri media: www.eva.ro, Ring, Itsy-Bitsy FM

Sponsori: Librarie.net, Godot Café, GSK

Actori: Maria Obretin, Ilinca Manolache, Marius Manole și Lia Bugnar

Teatru Caritabil24/7 Dental Clinic și Camera de Comerț Britanică Română au organizat in data de 14 iunie 2015, la Godot Café, evenimentul caritabil în beneficiul ACSIS: Ai peste 60 000 de motive sa faci cadou zambetul tau!

Evenimentul a avut ca obiectiv strângerea de fonduri necesare prevenirii abandonului copiilor români. Prin cumpararea unui bilet in valoare de 40 lei la piesa “NOI 4” de Lia Bugnar, cu participarea Maria Obretin, Ilinca Manolache, Marius Manole și Lia Bugnar, 150 de persoane s-au alaturat eforturilor ACSIS de prevenire a abandonului copiilor din familiile defavorizate.

În România, în 2012, 4 copii au fost abandonați ZILNIC, conform Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție. În anul 2013, conform Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, 1449 de copii au fost părăsiți în maternități sau alte unități sanitare. România se află pe primul loc în Europa cu un număr de 8.500 de mame minore anual. Peste 60.000 de copiii sunt în acest moment în grija statului. Avem, deci, 60.000 de motive pentru a întinde o mână de ajutor.

‘Suntem recunoscători să avem susținerea Clinicii Dental 24/7 care a ales să se alăture cauzei noastre și să sprijine, prin organizarea acestui eveniment copiii crescuți de părinți singuri, integrați în programele asociației noastre. În mod deosebit, mulțumim doamnei doctor Lorelei Nassar, care a inspirat, cu o energie și o dorință de a ajuta extraordinare, acest gest de solidaritate deosebit. În numele mamelor și copiilor pe care îi sprijinim, mulțumim tuturor care se solidarizează eforturilor noastre.’ — Iuliana Vulpeanu, Director Executiv ACSIS

‘Orice zâmbet este mai complet dacă vine din suflet, cu generozitate și căldură!’ — Dr. Lorelei Nassar, CEO 24\7 Dental Clinic

Mulțumiri calde tuturor partenerilor media, sponsorilor și binefăcătorilor inimoși care s-au mobilizat în număr record și cu entuziasm au adus prin contribuția lor speranță și sprijin mamelor și copiilor aflați în situații dificile de viata.

Please like & share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.