Târg caritabil în beneficiul copiilor sprijiniţi de ACSIS

Partener: Librăria Bizantină
Sponsorii evenimentului: Viticola Corcova SRL şi Cofetăria Alice.
Mulţumim Librăriei Bizantine pentru găzduire şi pentru sprijinul acordat în realizarea acestui eveniment, cât şi sponsorilor evenimentului!
ACSIS în parteneriat cu Librăria Bizantină a organizat în perioada 25 nov – 2 dec 2013 Târgul caritabil „Arta de a dărui” Ediţia a-2-a care şi-a propus strângerea de fonduri pentru sprijinirea copiilor aflaţi în risc de separare de mamele lor care îi cresc singure. Vernisajul a avut loc miercuri, 27 noiembrie 2013, începând cu ora 19.30 la Librăria Bizantină din Bucureşti, strada Bibescu Vodă 20.

Statisticile ne arată că în 2008 numărul familiilor monoparentale s-a dublat faţă de 2002, 90% dintre familiile monoparentale fiind alcătuite din mamă şi copil (cf. Ghid de bune practici pentru respectarea egalităţii de şanse, BNS, 2009). În acelaşi timp, România este pe primul loc în Europa în ceea ce priveşte numărul de copii abandonaţi.

“Ne bucurăm şi suntem onoraţi să avem sprijinul extraordinar al tuturor artiştilor care au decis să sprijine prin donarea operelor de artă copii crescuţi de mame singure şi susţinuţi de asociaţia noastră. În mod deosebit mulţumim doamnei Silvia Radu, care a reuşit să inspire un gest de solidaritate al unor oameni minunaţi şi speciali nu doar prin ceea ce creează, ci şi prin felul în care întorc creaţiile lor către comunitate.” Georgiana Neuman, Director Executiv, Asociaţia ACSIS.

Please like & share:

Comentariile sunt închise.