Ia o jucărie, descoperă o poveste!

În perioada noiembrie 2010 – aprilie 2011 Asociaţia ACSIS a derulat campania de sensibilizare şi strângere de fonduri “Ia o jucărie, descoperă o poveste!”, ce a avut ca scop atragerea de fonduri pentru sprijinirea mamelor singure, cu copii mici, aflaţi în dificultate socială , beneficiari ai Asociaţiei.
Click pe imagine pentru mărire

Mesajul campaniei”Ia o jucărie, descoperă o poveste!” a promovat jucăriile realizate în cadrul Atelierului de Creaţie al Asociaţiei chiar de către aceste mame.

Fiecare jucărie ascunde o poveste de viaţă, povestea unei mame care îşi creşte singură copiii – o poveste de supravieţuire, de curaj şi de dragoste.

Campania s-a desfăşurat în mediul online şi prin participarea la Ediţia de iarnă şi Ediţia de primăvară a Salonului Baby Expo, unde aproximativ 10.000 de persoane au fost informate cu privire la mesajul campaniei.

În urma acestei campanii s-au strâns 10.471 lei  din vânzarea jucăriilor, sumă care va fi folosită pentru oferirea de  produse alimentare, igienice, lapte praf, hăinuţe mamelor şi copiilor beneficiari ai Asociaţiei ACSIS.

Mulţumim partenerilor noştri: Active Center, Asociaţia Charity Gift, Jocoteca, Petit Caprice, Sinergia Toys, librăria Sophia care promovează şi comercializează jucăriile ACSIS.

Mulţumirile noastre tuturor celor care au achiziţionat aceste jucării şi s-au implicat în campania “Ia o jucărie, descoperă o poveste!” aducând bucurie în viaţa unor copii şi mame care îi cresc singure, în condiţii extrem de dificile.

Please like & share:

Comentariile sunt închise.